Almanya Farkı



Maça kadar toplamda üç golün atılmadığı, hatta bazı maçların baygınlık verdiği Güney Afrika'da kaçırılan ve soyulan Çinli gazeteciler kadar gerçekti. Avustralya'yı izledikten sonra D grubunun kaderini kendimce çizmek üzere televizyonun karşısına oturdum.

Favorilerden Almanya için söylenecek fazla bir şey yok. Birbirlerinin ezberine girmişler artık. Karşılarında dizili olan savunmaya rağmen aralarına giren bir adamla verkaç yapıp gol pozisyonu yaratabiliyorlar. Spikerden sürekli 'Bu kez de ofsayt yok' lafını duymamızın birici sebebi Avustralya defansının hataları değil, Alman hücumcularının aralarında iyi anlaşmasıdır bence.

Kırmızı kart maçta bir şeyi değiştirmedi, ancak Cahill olmadan Avustralya diğer maçlarda ne yapar, merak konusu. Eğer Sırbistan için 'Gana maçında gününde değildi' diyorsak Avustralya'nın işi çok çok zor. 'İyi hazırlanamamışlar' dersek de Sırbistan bu güzelim kadroyu Euro 2012'ye kadar kenetlerse çok can yakacak. Şimdilik kozlar Gana'da. Bir beraberlik alıp pusuya yatabilirler. Almanya ise son maçına rotasyon denemesiyle çıkacaktır artık. Maksat ikinci tur maçlarına kadar birkaç adam dinlensin...

Belirtmekte fayda var, Müller güzel aldı, süper geçti, muhteşem bitirdi. Direğe çarpıp giren topları hep sevmişimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler